Αρχική σελίδα » Ανθρώπινο Δυναμικό » Υποψήφιοι Διδάκτορες

Υποψήφιοι Διδάκτορες του Εργαστηρίου

Σπύρος Ζώγας spirosz[at]nurs.uoa[dot]gr 

Ο Σπύρος Ζώγας σπούδασε στο Φυσικό τμήμα της σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πήρε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Πληροφορικής της Υγείας στο Πανεπιστήμιο Αθηνων. Εργάζεται ως διαχειριστής δικτύου στο εργαστήριο πληροφορικης του τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει μεγάλη διδακτική εμπειρία και είναι ο υπεύθυνος για την διδασκαλία των εργαστηριών των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων του τμήματος Νοσηλευτικής. Έχει πάρει μέρος σε πολλά ελληνικά, ευρωπαϊκα και διεθνή επιστημονικά συνέδρια με τελευταίο το ICIMTH (Ιnternational Conference On Informatics, Management and Technology in Healthcare-2013) όπου είχε ενεργό δράση στην οργανωτική επιτροπή. Απο το 2009 έως σήμερα εκπονεί τη διδακτορική διατριβή του.

Παρίσης Γάλλος parisgallos[at]yahoo[dot]com

Ο Παρίσης Γάλλος είναι απόφοιτος του τμήματος Νοσηλευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2008 πήρε τον Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Πληροφορική της Υγείας. Από το 2008 εκπονεί τη διδακτορική διατριβή του, είναι συνεργάτης του εργαστηρίου και παράλληλα συμμετέχει στη διδασκαλία εργαστηρίων στο πλαίσιο προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων του εργαστηρίου Πληροφορική της Υγείας.

Μαγδαληνή Καραγιάννη magda.karayanni[at]gmail[dot]com 

Η Μαγδαληνή Καραγιάννη αποφοίτησε απο το τμήμα Νοσηλευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2006 και έπειτα απο 2 χρόνια πήρε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Πληροφορική της Υγείας. Απο το 2008 είναι υποψήφια διδάκτωρ. Συμμετέχει στη διδασκαλία εργαστηρίων στο πλαίσιο προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων του εργαστηρίου Πληροφορική της Υγείας.

Πασχαλίνα Λιάλιου pash_lialiou[at]hotmail[dot]com

Η Πασχαλίνα Λιάλιου αποφοίτησε απο το τμήμα Νοσηλευτικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 2009 και ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της πρόγραμμα με ειδίκευση στην Πληροφορική της Υγείας το 2011. Είναι υποψήφια διδάκτωρ του Εργαστηρίου Πληροφορικής της Υγείας  του τμήματος Νοσηλευτικής. Συμμετέχει στη διδασκαλία των εξής προπτυχιακών μαθημάτων "Εισαγωγή στην Πληροφορική και Επεξεργασία δεδομένων" και "Πληροφορική της Υγείας", καθώς επίσης και στην διδασκαλία του μαθήματος "Ειδικά Θέματα στην Πληροφορική" στο πλαίσιο των μεταπτυχιακών μαθημάτων. Τέλος εργάζεται ως νοσηλεύτρια στην Παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Μητέρα.